WOW !! ANDA HARUS CUBA.. DENGAN BAKING SODA MASALAH KULIT DITUMIT HILANG, CARANYA SANGAT MUDAH !!

WOW !! ANDA HARUS CUBA.. DENGAN BAKING SODA MASALAH KULIT DITUMIT HILANG, CARANYA SANGAT MUDAH !!

Kering, tumit pecah-pecah tidak hanya menarik, tetapi mereka juga boleh sangat menyakitkan. Mujurlah, bahan dapur umum boleh mempunyai kesan luar biasa pada tumit berperasaan. Hal ini baking soda mempunyai sifat antiseptik yang kuat, yang menghalang setiap jangkitan pada tumit anda. Plus, itu berkurang kesadahan air sehingga membuat rendaman yang sempurna untuk tumit pecah-pecah.

tumit

Di sisi positifnya, baking soda tidak hanya berkesan untuk keadaan kulit seperti, tetapi juga mudah didapati dan murah. Menggunakannya secara teratur dapat memberikan kaki halus dan lembut.

Bagaimana C bersandar anda Feet dengan Baking Soda:

Bahan-bahan:

3 sudu makan. serbuk soda kue
Air 4-5l

Caranya:

Mulakan dengan membubarkan baking soda dalam air panas. Lalu rendam kaki anda di dalamnya selama kira-kira 15-20 minit.

Apabila kaki anda telah berlembut dengan baik, gunakan scrub kaki atau batu apung untuk pengelupasan kulit. Bilas kaki anda dengan air hangat. Mengeringkannya dengan baik maka dengan murah hati melaksanakan beberapa krim berkhasiat, krim kaki buatan sendiri atau Vaseline dan mengenakan sepasang kaus kaki kapas. Masa terbaik untuk melakukan ini adalah sebelum tidur kerana anda boleh meninggalkan krim kaki sangat melembapkan kulit kering anda.

Anda akan melihat hasil positif pertama selepas rawatan pertama, tetapi untuk hasil yang optimum mengulanginya setiap hari selama seminggu. Mengambil minggu-hari rehat kemudian ulangi rawatan. Muat lain rehat satu minggu, melakukan rawatan lagi. Anda perlu menyelesaikan rawatan 3-set. Anda akan dengan mudah mendapatkan kelancaran dan kaki halus dengan melakukan set 3 rawatan.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih