((TOLONG DISHARE)) SANGAT MENAKJUBKAN, CAMPURAN 2 BAHAN INI TERNYATA MAMPU MEMBERSIHKAN RACUN DALAM PERUT ANDA !!

((TOLONG DISHARE)) SANGAT MENAKJUBKAN, CAMPURAN 2 BAHAN INI TERNYATA MAMPU MEMBERSIHKAN RACUN DALAM PERUT ANDA !!

Sistem penghadaman adalah salah satu komponen yang paling penting dalam tubuh manusia dan melaksanakan fungsi penting yang memberikan kita tenaga untuk terus hidup pada hari ke hari. Tetapi kajian menunjukkan bahawa lebih daripada 90% daripada penyakit yang dikontrakkan oleh kami kerana sistem pencernaan tidak sihat.

bersihkan usus

Sejenis tertentu lumpur mengisi usus dan mempunyai banyak toksin yang toksik dalam alam semula jadi. Walaupun membawa beberapa pound tambahan lumpur di perut mereka. Apabila ini bahan buangan dan toksin beracun diisi perut kita, ia membuatkan perkara yang sukar untuk sistem penghadaman kita berfungsi dengan cekap.

Toksin menyerap kebanyakan pengambilan nutrien yang kita dan pelepasan sisa yang mengandungi radikal bebas, parasit, makanan reput dan tisu mati.

Dikatakan bahawa toksin ini akhirnya bocor ke dalam aliran darah dan memasuki kawasan paling lemah badan kita. Ini membawa kepada kelesuan, kembung, gas, sembelit, masalah pencernaan, berat badan, keletihan dan lain-lain Apa yang lebih teruk adalah bahawa racun ini boleh membawa maut dan memberi kesan kepada komponen penting seperti buah pinggang, hati dan menyebabkan masalah dengan rambut, kuku dan visi dan boleh juga menjadi sebab untuk menyebabkan kanser.

Well, penyelesaian yang jelas dan mudah yang akan membersihkan semua toksin. Tetapi ia adalah mudah untuk mengatakan tetapi sukar untuk dilakukan. Kaedah yang biasa digunakan dan dicadangkan adalah untuk melakukan enema atau julap, tetapi ini hanya akan membersihkan sebahagian daripada kolon anda, ditambah ia adalah mahal dan memakan masa dan juga boleh menyebabkan beberapa kerosakan pada bahagian dalam usus.

Oleh itu, kita beralih kepada beberapa kaedah rawatan semulajadi yang akan membersihkan kolon anda.

Minggu 1 – Mempunyai 1 sudu besar tepung flaxseed dengan 100 ml kefir.
Minggu 2 – mempunyai 2 sudu besar tepung flaxseed dengan 100 ml kefir.
Minggu 3 – Mempunyai 3 sudu besar tepung flaxseed dengan 150ml kefir.

Colon Pembersihan campuran boleh dimakan sebagai pengganti makan untuk sarapan pagi. Ia juga dinasihatkan untuk mempunyai sekurang-kurangnya dua liter air setiap hari juga akan membantu anda untuk membersihkan kolon anda dengan cepat. A sudu besar. madu boleh ditambah kepada air untuk hasil yang lebih baik. Ia adalah penting bahawa resipi disediakan setiap hari, sebagai pra-penyediaan dan penyimpanan mengurangkan kuasa dan kecekapan ubat.

Apa dadah yang tidak adalah bahawa ia menghapuskan parasit, lendir dan deposit yang tidak diingini yang lain. Resipi ini juga diketahui mempunyai kesan yang besar kepada berat badan dan juga untuk menstabilkan sistem metabolik. Ia juga menyembuhkan ulser, gastrik dan lain-lain jenis ulser. Di samping itu, radang saluran pernafasan dan saluran gastrousus juga boleh disembuhkan melalui ini dan isu-isu dalam saluran kencing juga boleh diperbaiki dengan ubat ini.

Jadi bagaimana ini berfungsi? Pertama mari kita lihat faedah kesihatan flaxseed. Mereka menyerap air dan berkembang dalam usus, yang menyebabkan jalan raya untuk semua toksin untuk meninggalkan tanpa apa-apa masalah. Omega 3 asid lemak yang terkandung ia membuatkan mereka ejen anti-radang dan mereka dikenali untuk merawat sindrom usus terganggu.

Sekarang kita melihat manfaat kesihatan Kefir. Kefir adalah minuman yang ditapai, yang mempunyai jenis bakteria dan kulat yang penting untuk beberapa fungsi penting dalam badan anda, terutamanya dalam sistem penghadaman. Bakteria friendly membantu membersihkan usus kita dari semasa ke semasa memperbaiki proses penghadaman. Selain kefir juga mengandungi unsur-unsur lain seperti protein, asid amino, mineral dan vitamin. Ia boleh memusnahkan patogen dan parasit seperti E-coli, yang akan memastikan bahawa tidak ada tanda-tanda sindrom usus terganggu.

Melalui Sektor Kesihatan

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!