Ternyata Hadith Ini Paling Ditakuti Pengikut LGBT !!

Ternyata Hadith Ini Paling Ditakuti Pengikut LGBT !!

Apakah penyokong LGBT paling ditakuti? Ternyata bahawa hadith ini. Jelas, jadi hadith ini dipetik, berpuluh-puluh penyokong LGBT marah-marah dan menghukum ia sebagai ucapan benci. Malah, hadith ini adalah hadith sahih, sabda Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam.
من وجدتموه يعمل عمل قوم لوط فاقتلوا الفاعل والمفعول به

“Sesiapa sahaja yang didapati melakukan perbuatan seperti yang dilakukan oleh kaum Nabi Lut, maka bunuhlah orang-orang yang dan rakan-rakan mereka” (HR Abu Dawud, Tirmidi, Ibn Majah dan Ahmad;. Shahih)

Hadits - sholawatdotco

Hadith ini dianggap sebagai perkara yang amat besar bahawa ramai penyokong LGBT sibuk untuk mengandungi hadith yang dilaporkan twit ke dalam Twitter. Malah, ada pengarah filem yang mahu melaporkannya kepada polis sebagai ucapan benci. Walau bagaimanapun, selepas banjir sokongan kepada kebenaran hadith ini, ia memadamkan laporan dalam talian.

Mengapa hadith ini ditakuti dan dibenci orang-orang yang memetiknya? Malah, hadith ini adalah hadith sahih, sabda Nabi Shallallahu ‘alaihi wasallam. Bagaimana jika hadith ini ditolak, mereka juga menolak Nabi?
Jika semua yang mereka lihat adalah hadith ini mencetuskan orang untuk membunuh pesalah homoseksual, mereka adalah salah. Untuk semua ulama memahami bahawa yang boleh memberi hukuman itu adalah kerajaan Islam.

Jika kerajaan Islam untuk menghukum sesiapa gay dengan hudud juga hadith sama ada ia akan kekal dipanggil keganasan dan keganasan? Mereka perlu menyokong -The LGBT- difahami bahawa Islam adalah sangat progresif.

Islam tahu bahawa penyelewengan seksual ia akan membawa banyak kemudaratan kepada manusia daripada membawa penyakit kelamin untuk mengenakan maruah manusia. Bukankah ia jelas bahawa virus HIV / AIDS pertama kali ditemui pada pasangan homoseksual.

Yang lebih asas daripada itu, Hadith menyarankan bahawa gay dan LGBT secara umum ditolak sama sekali dalam Islam. Tiada justifikasi untuk penyelewengan seksual. Ia menjadikan satu kesalahan yang besar bahawa Islam menetapkan hukuman itu. Dan jika pelakon tidak bertaubat LGBT, azab yang pedih akan menunggu mereka kelak pada hari kiamat. [Ibn K / Tarbiyah.net]

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!