SUNGGUH LUAR BIASA TERNYATA RAMUAN JUS INI MAMPU MEMBERSIHKAN SEMUA RACUN DI DALAM USUS ANDA !!

SUNGGUH LUAR BIASA TERNYATA RAMUAN JUS INI MAMPU MEMBERSIHKAN SEMUA RACUN DI DALAM USUS ANDA !!

Hasil daripada beberapa kajian perubatan telah menunjukkan bahawa pengambilan fermentasi jus bit (juga dikenali sebagai bit kvass) mencegah pertumbuhan tumor ganas, membersihkan hati, tubuh dari racun dan lain-lain “sisa”, menghilangkan sembelit dan masalah lain dengan usus.

Sebuah ubat tradisional Rusia percaya bahawa minuman bit ini adalah yang terbaik ubat non-perubatan untuk tekanan darah tinggi, kerana menormalkan tekanan darah untuk jangka masa yang panjang, dan berguna dalam aterosklerosis.

Bahan-bahan:

– Sebuah balang kaca dari 3 liter (lebih baik mangkuk tanah liat, jika anda mempunyai satu)

– 700 g bit (kira-kira 3 bit segar, saiz sedang)

– 2 sudu besar. tepung

– Gula 200 g

– 100 g kismis

Persiapan: Potong bit segar dicuci ke dalam potongan atau irisan tipis dan meletakkan mereka dalam balang bersih. Tambah kismis, 2 sudu besar. tepung dan 200 gram gula. Mengisi tabung kaca dengan air matang dan kacau. Selepas itu, tutup balang dengan penutup plastik atau bahkan lebih baik membungkusnya dengan kain kasa berganda (sehingga minuman “nafas”) dan meninggalkannya di tempat yang hangat 6-7 hari, sehingga boleh menapai.

Kacau ramuan dalam botol dua kali sehari, dan jika perlu menghilangkan buih. Setelah tujuh hari, saring isi melalui kain tipis dan anda akan mendapatkan jus bit difermentasi. Minum tiga hingga empat sudu makan, 3 kali sehari sebelum makan anda. Minuman perlu disimpan di peti ais.

Setelah anda minum semua jus, itu selesai terapi pertama pembersihan hati. Mempunyai rehat selama 3 bulan dan kemudian ulangi rawatan. Mengambil rehat dari tiga bulan lagi dan ulangi rawatan untuk ketiga kalinya. Berikut setahun, hati akan sepenuhnya bersih.

Sementara membersihkan dapat bergerak pasir dan kecil batu buah pinggang, dan sebaliknya minuman bit ini sangat baik untuk hati dan pembersihan buah pinggang.

Kaedah ini digunakan oleh doktor di beberapa rumah sakit di Lugansk dan Kiev, kerana dipaparkan hasil yang bagus tidak hanya untuk membersihkan hati, tetapi juga untuk seluruh tubuh dan sebagai ubat yang sangat baik untuk aterosklerosis dan hipertensi.

Ada juga kontraindikasi: Minuman ini tidak dianjurkan untuk orang dengan buah pinggang yang sakit, asam urat dan masalah dengan saluran pencernaan pada fasa kritikal. Dalam hal ini anda diminta untuk berunding dengan doktor. Jika anda mempunyai tekanan darah rendah, anda harus berhati-hati.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!