Semakan Keputusan Temuduga PPP Gred DG41

Semakan Keputusan Temuduga PPP Gred DG41 – Keputusan temu duga bagi pelantikan ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 bagi calon Teach For Malaysia (TFM) pelbagai opsyen yang telah ditemu duga pada 3 hingga 10 November 2016 boleh semak disini. Surat Arahan penempatan akan dikemukakan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.

*Calon-calon yang berjaya adalah dipohon untuk mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT). Untuk makluman, PSTT hendaklah dihantar kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) sama ada SPP Putrajaya, SPP Cawangan Sabah dan SPP Cawangan Sarawak, iaitu mengikut arahan penempatan negeri masing-masing.

Semakan Keputusan Temuduga PPP Gred DG41

Semakan Keputusan Temuduga PPP Gred DG41

Keputusan temuduga boleh disemak di portal SPP: http://portal.spp.gov.my/

Sila Isikan No. Kad Pengenalan Anda (Contoh : 731211105455 atau A2345567)

Sekiranya terdapat sebarang kesilapan alamat pada surat tawaran tersebut, calon-calon adalah dipohon untuk menghantar emel kepada alamat emel azizi@spp.gov.my

Sila kemukakan alamat yang betul beserta nombor kad pengenalan dan nombor telefon untuk dihubungi pada emel tersebut. SPP akan menghubungi calon apabila surat tawaran tersebut telah dikemaskini dan boleh dicetak semula.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!