RATAPAN IBU.. ANAK SULUNG MAUT DILANGGAR LARI KETIKA PULANG SEKOLAH (8 GAMBAR)

RATAPAN IBU.. ANAK SULUNG MAUT DILANGGAR LARI KETIKA PULANG SEKOLAH (8 GAMBAR) – Sungai Buaya : Seorang pelajar lelaki SMK Sungai Buaya meninggal dunia dalam perjalanan ke Hospital apabila dia dilanggar lari dalam kejadian di Simpang 4 Bandar Baru Sungai Buaya tengahari semalam.

Mangsa yang dikenali dengan nama Tun Jafnizal Tun Alias merupakan anak sulung dalam keluarga nya cedera parah dikepala impak kemalangan terbabit.

RATAPAN IBU.. ANAK SULUNG MAUT DILANGGAR LARI KETIKA PULANG SEKOLAH (8 GAMBAR)

Ibu nya yang tiba ditempat kejadian tidak dapat menahan kesedihan meratap dengan tangisan melihat anak berlumuran darah impak kemalangan.

Tuan Jafnizal meninggal dunia dalam perjalanan ke Hospital, punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib.

Suasana pilu menyelubungi keluarga Tun Alias yang turut dikujungi Ahli Dewan Undangan Negeri Selangor YB Dato Mat Nadzari Ahmad Dahlan yang turut berduka cita dengan kejadian tersebut jenazah dikebumikan pagi ini.

Semoga ibu dan bapa arwah adik Jafnizal tabah dengan dugaan ini dan roh nya dicucuri rahmat, kawasan tempat berlaku kemalangan tersebut selalu berlaku kemalangan maut sebelum ini.

Pihak berkuasa kini mengambil langkah-langkah awal untuk mengatasi masalah tersebut bagi mengelakan perkara sedemikian berlaku. Al fatihah – beritasayu.my

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih