Punca Lelaki Bunuh Isteri & Ibu Kandung Serta 3 Anak Turut Parah Ditikam

Punca Lelaki Bunuh Isteri & Ibu Kandung Serta 3 Anak Turut Parah Ditikam – Seorang lelaki di tahan selepas membunuh isteri dan ibu kandungnya semalam kira-kira jam 23:30 sabtu,di rumah mereka watu belah, cirebon bagian jawa barat

Ibu kandung 64 dan isteri 33 meninggal di lokasi kejadian dengan tubuh penuh tikaman,tidak hanya itu suspek juga turut mencederakan 3 anak kandungnya yang berusia 5,3 dan 2 tahun serta dua kakak iparnya yang turut berada dalam rumah ketika itu.

Punca Lelaki Bunuh Isteri & Ibu Kandung Serta 3 Anak Turut Parah Ditikam

Di maklumkan dari AKBP Risto melalui panggilan Eberita nusantara news kejadian itu di sedari oleh jiran mereka yang mendengar jeritan dari dalam rumah berkenan.

Mendengar jeritan tersebut warga kemudian mendatangi rumah dan mendapati suspek dalam keadaan berlumuran darah sambil memegang pisau.

Pihak polis yang sampai kelokasi kejadian,menahan suspek dan merampas barang bukti berupa pisau sepanjang 25cm, selimut berdarah,sementara kesemua mangsa selamat di bawa ke hospital untuk rawatan lanjut

Menurut jiran maryono 50, suspek dikenali sebagi seorang pendiam dan bekerja sebagai tulang urut.

Sehari sebelum kejadian suspek di lihat mengasah pisau yang di gunakan untuk membunuh keluarganya itu.

Dari hasil siasatan lanjut hari ini,diketahui motif pembunuhan adalah berkait dengan pembagian harta warisan,hal itu di kuatkan dengan pengakuan maryono yang mendengar pergaduhan mulut sebelum kejadian berlaku.

Punca Lelaki Bunuh Isteri & Ibu Kandung Serta 3 Anak Turut Cedera Parah

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih