PUNCA GADIS DIPAKSA MAKAN BABI

PUNCA GADIS DIPAKSA MAKAN BABI – Dunia akhir zaman. ! Tak hairanlah jika ada pihak yang cuba menjatuhkan umat islam. Syaitan bermaharajalela. Menghasut supaya orang islam terpedaya.

Dikatakan Seorang pelajar wanita Islam diberikan pampasan sebanyak USD 6,000 (RM21, 674) selepas dipaksa memakan babi. Menurut suratkhabar Denmark, Politiken, pelajar tersebut yang tidak dedahkan namanya diberitahu supaya memakan makanan yang dimasaknya seperti pelajar-pelajar kulinari yang lain.

Dipaksa merasai makanan. Pelajar tersebut berusia 24 tahun tersebut berasal dari Libya dan telah dibawa ke Denmark ketika beliau masih seorang bayi. Beberapa hidangan yang dimasak pelajar-pelajar kulinari sekolah kulinari Holstebro tersebut mengandungi daging babi.

Sekolah kulinari tersebut diarah memberi pampasan USD75,000 namun telah dicabar di Mahkamah Tinggi Danish, dimana pampasan dikurangkan kepada USD 6,000. Difahamkan, pelajar tersebut yang enggan untuk makan masakannya kemudian disuruh untuk merasainya dan tidak menelan makanan tersebut. Pelajar tersebut merakam pertelingkahan tersebut dan kemudian menyerahkan kepada pihak mahkamah sebagai bahan bukti. .

Berita yang sama daripada sinar Harian

HOLSTEBRO – DENMARK. Seorang pelajar wanita Islam diberikan pampasan sebanyak USD 6,000 (RM21, 674) selepas dipaksa memakan babi.

Menurut suratkhabar Denmark, Politiken, pelajar tersebut yang tidak dedahkan namanya diberitahu supaya memakan makanan yang dimasaknya seperti pelajar-pelajar kulinari yang lain.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih