MESTI CUBA !! RAMUAN INI MAMPU MENGHANCUR SEL KANSER DI TUBUH DALAM WAKTU SINGKAT !!

MESTI CUBA !! RAMUAN INI MAMPU MENGHANCUR SEL KANSER DI TUBUH DALAM WAKTU SINGKAT !!

Semua jenis penyakit kanser, pasti terdedah kepada risiko serta mematikan. Agar boleh menyembuhkan penyakit ini, tak semudah membalikkan telapak tangan. Penyembuhan dengan cara perubatan, seperti radiasi serta kemoterapi tentu memerlukan banyak kos.

Ini-Ramuan-semulajadi-untuk-Hancurkan-Sel-Kanser-di-Tubuh-Anda

Jika anda merancang untuk melakukan penyembuhan melalui cara alami, kami mempunyai penyelesaian untuk anda. Penyembuhan dengan cara semulajadi telah terbukti selamat serta ampuh. Seperti ramuan semula jadi di bawah ini.

Ramuan semulajadi ini boleh membersihkan semua organ tubuh anda, mengubati hati, tingkatkan system kekebalan tubuh keseluruhannya, membersihkan buah pinggang serta system ek ** resit, dan membersihkan system pencernaan danmemurnikan pembuluh darah.

Ramuan semulajadi ini juga bermanfaat untuk tingkatkan kerja otak serta menguatkan memori. Tidak cuma hingga di situ, kombinasi ini juga sangat menolong dalam memerangi semuanya jenis kanser.

Bahan yang diperlukan:
400 gram biji gandum tumbuh
15 buah lemon (organik)
12 ulas bawang putih
1 kg madu
400 gram kenari

Cara membuatnya:
Tambah ke 400 gram biji gandum kedalam balang kaca bersih, berikan air serta diamkan. Sesudah 10-12 jam, saring dengan gabungan ini serta bersihkan sehingga bersih. Letakkan gandum kedalam bekas. Selepas 24 jam, biji gandum bakal mula tumbuh.

Letakkan gandum, kenari serta bawang putih kedalam balang kaca. Lalu, giling 5 buah lemon beserta kulitnya, gabungkan kedalam kombinasi. Peras bekas lemon serta masukan juga kedalam kombinasi. Berikan madu, serta aduk memakai sendok kayu. Tutup balang rapat-rapat serta taruh di almari es. Sesudah 3 hari, gabungan ini siap dimakan.

Aturan pakai:
Mengambil 1-2 sudu makan kombinasi ini 30 minit sebelum sarapan, makan tengah hari dan sebelum tidur. Yakinkan anda tak hentikan rawatan, hingga kombinasi ini habis. Untuk merawat kanser, anda harus mengambilnya setiap 2 jam. Untuk mengelak penyakit, pengambilan gabungan ini setahun sekali.

Orang-orang yang sudah pengambilan ramuan semulajadi ini mendakwa, kesihatan mereka beransur pulih, panjang usia, bikin badan jadi lebih fresh serta bertenaga.

Ramuan ini mengandungi semua vitamin yang diperlukan tubuh, seperti mineral, zat bioaktif, protein, karbohidrat serta minyak sayur-sayuran untuk melawan pelbagai penyakit. Ramuan ini dapat dapat tingkatkan prestasi semua organ dalam serta kerja kelenjar.

Sumber: Health Tips Portal

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!