((MESTI BACA)) CAMPURAN INI YANG MAMPU MENGUBATI PERADANGAN, PILEK, FLU, KRAM, DIABETES DAN KANSER

((MESTI BACA)) CAMPURAN INI YANG MAMPU MENGUBATI PERADANGAN, PILEK, FLU, KRAM, DIABETES DAN KANSER

Satu campuran kayu manis dan halia teh mempunyai kesan yang kuat terhadap bakteria, mempercepatkan metabolisme dan membantu kanser perjuangan. Teh mempunyai kuasa penyembuhan yang luar biasa. Artikel ini akan menunjukkan bagaimana untuk menyediakan teh membolehkan anda sentiasa sihat, mengelakkannya daripada penyakit selesema dan selesema, serta membantu dengan banyak keadaan lain yang tidak sihat seperti kencing manis dan juga kanser.

GingerTea1

Bahan-bahan yang anda perlukan: Halia, Kayu Manis & Honey Tea

Resipi:
Sebesar ibu jari sepotong halia segar;
2 sudu jus lemon;
1 stick of Ceylon kayu manis;
1 sudu teh madu organik mentah;
1 setengah cawan air yang ditapis.

Bagaimana untuk Sediakan:
Tambahkan dikupas dan dihiris halia ke dalam air mendidih, kemudian kecilkan api dan remehkan selama beberapa minit. Apabila mendidih, tambah kayu manis. Kemudian terus mendidih 5 lagi minutes.Now, lebih tinggi daripada ketegangan dalam cawan teh, masukkan madu dan jus lemon yang baru diperah.
Dan kini sedang menikmati!

Berikut adalah beberapa manfaat kesihatan halia, teh kayu manis madu: Diabetes – Kajian mendapati bahawa mengambil teh halia dan lemon adalah sangat berfaedah. Mengurangkan kesan buruk kencing manis, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, penyakit mata, dan penyakit buah pinggang.

Cool, Flu & Loya
jumlah yang tinggi vitamin dan antioksidan yang membuat teh adalah sangat berguna terhadap penyakit selesema dan selesema. Ia juga menyembuhkan dan mencegah loya sangat diingati. Terhadap gastrousus dan h eartburn Halia mengurangkan kembung dan sakit perut dan amat mengagumkan dalam pencegahan dan rawatan senak dan pedih ulu hati.

Pertempuran Kanser
Ini adalah salah satu kanser yang paling mujarab remedies.Consuming yang semulajadi teh ini anda boleh menghalang pertumbuhan pelbagai kanser di dalam badan. Antioksidan dalam ia membantu dalam melawan radikal bebas juga Rosak pembaikan DNA.

Memerangi keradangan, sakit kepala dan senggugut
Oleh kerana ciri-ciri anti-radang, halia membantu dalam situasi ini. Juga, halia melindungi prostaglandin.
Penjagaan kulit untuk kulit kepala kering

Kulit kering, kulit kepala gatal amat membimbangkan dan teh yang hebat ini, dimuatkan dengan vitamin seperti A dan C dan antioksidan membantu dalam mengubati masalah ini.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!