MENGEJUTKAN !! HASIL KAJIAN TERBAHARU TELAH MENEMUKAN, FAKTA MEMBUKTIKAN BAHAWA BIJI INI MAMPU MEMBUNUH SEL KANSER DALAM 48 JAM ((MOHON KONGSIKAN))

MENGEJUTKAN !! HASIL KAJIAN TERBAHARU TELAH MENEMUKAN, FAKTA MEMBUKTIKAN BAHAWA BIJI INI MAMPU MEMBUNUH SEL KANSER DALAM 48 JAM ((MOHON KONGSIKAN))

British Medical Journal mendedahkan satu penipuan kesihatan yang paling keji yang membunuh orang selama beberapa dekad. Anda boleh menyimpan meneka, tetapi kami akan membuat perkara yang lebih mudah untuk anda. Ini adalah kimo itu.

biji anggur

Menurut kepercayaan kita dan perkara yang kita telah diajar, peranan utama perubatan dan industri farmaseutikal adalah untuk menyembuhkan dan membantu orang ramai, dan tidak merosakkan badan mereka atau membunuh mereka. Dr. Taman B. Jones, seorang profesor kanan fizik perubatan dan fisiologi di Universiti California, Berkley, mendapati bahawa kemoterapi tidak berfungsi langsung.

Beliau belajar jangka hayat pesakit yang didiagnosis dengan kanser, dan dia telah melakukannya selama lebih 25 tahun. Beliau juga mendakwa bahawa pesakit yang menjalani kemoterapi untuk mati dalam kesakitan. Pesakit-pesakit ini juga mati lebih cepat daripada mereka akan jika dirawat dengan alternatif lain.

Sangat berbeza. Ia sangat berkesan dan tiada kesan sampingan. Kebanyakan mereka dijauhkan dari dunia, dari media dan dari orang-orang yang memerlukannya.

A ubat-ubatan tertentu boleh memusnahkan sel-sel kanser dalam masa 2 hari. Ini boleh digunakan untuk kanser juga berterusan. Sekumpulan pakar-pakar di Universiti Kentucky melakukan penyelidikan mengenai potensi ekstrak biji anggur. Mereka mendapati bahawa biji anggur menyebabkan apoptosis, atau kematian sel diprogram, dalam 76% daripada sel-sel leukemia dan kanser dalam masa 2 hari. Keputusan yang diperolehi dalam keadaan makmal.

Kajian ini kemudian disiarkan dalam jurnal Persatuan Penyelidikan Kanser Amerika. Ini menunjukkan bahawa ekstrak biji anggur mencetuskan kemusnahan sel-sel leukemia. Ini termasuk JNK, sejenis protein yang memusnahkan sel-sel malignan.

Industri memberitahu bagaimana kanser boleh sembuh daripada penyakit ini. Mereka menanam ketakutan dan keganasan dalam masyarakat naif, membuat kanser sama kematian. Walau bagaimanapun, sains menawarkan kajian yang ada dan menyeluruh. Ini menyokong teori bahawa kanser tidak begitu berbahaya kerana kami percaya, dan bahawa ia tidak berakhir dengan kematian, pasti jika tidak dirawat dengan terapi yang agresif dan tidak berguna.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih