Malang Menimpa Si Ibu.. Tangan Putus Gagal Disambung, Anak Dikandung Pula Maut (8 Gambar)

Malang Menimpa Si Ibu.. Tangan Putus Gagal Disambung, Anak Dikandung Pula Maut (8 Gambar) – Baling : Seorang wanita yang sarat mengandung putus tangan kanan apabila motosikal yang dinaiki bersama seorang lelaki yang dipercayai suami mangsa terlibat dalam kemalangan semalam.

Dalam kejadian di Taman Desa Anggerik Baling Kedah itu wanita berkenaan parah apabila tangan kanan nya putus impak kemalangan dan kandungan nya mengalami kesakitan impak dari terjatuh semasa kemalangan.

Malang Menimpa Si Ibu.. Tangan Putus Gagal Disambung, Anak Dikandung Pula Maut (8 Gambar)

Lelaki terbabit juga parah dikepala, mereka berdua di hantar kehospital untuk menerima rawatan dan process menyambungkan semula tangan mangsa.

Namun perkhabar hari ini tangan wanita terbabit gagal disambung kerana jangkitan kuman dan apa yang lebih malang lagi anak dalam kadungan juga meninggal dunia kesan kemalangan yang dialami mereka.

Sungguh sedih apa yang dialami oleh wanita terbabit malang bertimpa-timpa untuk dirinya semoga dirinya tabah.

Identiti mangsa dan punca sebenar kejadian masih di siasat oleh pihak berwajib, apa yang berlaku mengundang pilu netizen dilaman sosial mengenain nasib yang menimpa wanita terbabit. Al fatihah buat anak syurga mangsa.

sumber: beritasayu

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih