LUAR BIASA !! 6 TEKNIK INI CARA PALING MUDAH MENYINGKIRKAN RASA SAKIT BAHU, PUNGGUNG, SENDI, KEPALA HINGGA SAKIT JANTUNG..

LUAR BIASA !! 6 TEKNIK INI CARA PALING MUDAH MENYINGKIRKAN RASA SAKIT BAHU, PUNGGUNG, SENDI, KEPALA HINGGA SAKIT JANTUNG..

Refleksologi sisi teknik yang menghapuskan kesakitan dengan melakukan tekanan kepada titik saraf refleksi khas pada badan penyembuhan.

1 (1)

Ia adalah langkah-langkah oleh itu sesuai untuk digunakan di mana telinga di mana terdapat banyak hujung saraf. Dengan bantuan bergelut teknik, yang meletakkan tekanan pada saraf boleh Lodging diperjuangkan setiap hari dan kesan positif ke atas kesihatan.

Telinga adalah berkaitan dengan semua pihak badan dengan 6 mata ini

Kesakitan dalam banyak bidang dibadan manusia boleh diatasi dengan tekanan ke atas titik-titik tertentu yang berkaitan. Perhatikan imej berikut untuk mudah difahami.

Bahu dan belakang

Video buckle selagi 60 saat di bahagian atas telinga, dan dengan cara itu anda akan mengurangkan sakit di bahagian bahu dan belakang. Untuk hasil yang terbaik, anda perlu mengulangi prosedur beberapa kali

Badan

Sampingan ini adalah dihubungkan dengan semua org4n pada badan. Walaupun urutan yang lembut dengan jari anda boleh membantu anda. Sebaliknya, jika anda benar-benar mempunyai kesakitan dalaman doktor anda perlu cuba terapi ini.

Sendi

sebelah daun telinga tengah (imej melihat) dikaitkan dengan pergelangan tangan. Mencubit jawapan kepada tangan dan kaki sakit. Walau bagaimanapun, Jika sakit itu sudah kritikal, doktor mungkin dapati akan menjadi pilihan yang terbaik!

Sinus dan tekak

Bahagian yang lebih rendah daripada cuping telinga dipotong berkaitan dengan tekak dan s! Nus paran4sal. Masa selsema atau masalah s! Nus datang, bermain memerah boleh membantu meredakannyal.

Penghadaman

Upper telinga rawan yang merupakan titik yang berkaitan dengan sistem penghadaman. Sakit perut atau masalah gastrousus boleh dikurangkan atau benar-benar dihapuskan. Secara kebetulan, bagaimana ini boleh digunakan Mencegah! F.

Kepala dan hati

Telinga yang berkaitan dengan bahagian dua yang paling penting dalam badan, hati dan kepala. masalah jantung atau sakit kepala boleh dikurangkan dengan kancing transaksi biasa dilaksanakan melalui langkah-langkah biasa.

Oleh itu mudah-mudahan artikel ini berguna dan berguna kepada kita semua, dan jangan lupa untuk berkongsi semua rakan-rakan yang lain supaya dia tidak mengetahui panduan ini.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih