Live Streaming PKNS FC vs Kelantan 9.3.2018 Liga Super

Live Streaming PKNS FC vs Kelantan 9.3.2018 Liga Super. Saksikan siaran langsung PKNS vs Kelantan dalam saingan bola sepak Liga Super Malaysia musim 2018 serta membuat perhitungan dalam perlawanan pusingan kelima yang dijadualkan berlangsung untuk kedua-dua pasukan pada hari Jumaat, 9 Mac 2018 jam 9:00 malam. PKNS pastinya tidak akan melepaskan peluang ber­aksi di hadapan penyokong sendiri untuk menewaskan Kelantan seterusnya mencari tiga mata penuh yang sangat penting untuk memperbaiki kedudukan dalam saingan liga super 2018.

Siaran Langsung PKNS FC vs Kelantan

Live Streaming PKNS FC vs Kelantan 9.3.2018 Liga Super

Bagaimanapun, PKNS FC seharusnya tidak memandang rendah kemampuan pasukan Kelantan yang berjaya menewaskan Perak 3-2 pada perlawanan yang lepas di laman sendiri. Aksi perlawanan PKNS FC vs Kelantan sudah pasti menjadi tumpuan oleh kedua-dua penyokong yang mahu menyaksikan keupayaan pasukan mereka dalam usaha meraih mata serta meletakkan pasukan di kedudukan terbaik liga, selain melihat kelangsungan prestasi pasukan bagi menghadapi saingan perlawanan seterusnya. Siaran langsung keputusan PKNS FC vs Kelantan 9.3.2018 Liga Super.

Keputusan Terkini siaran langsung PKNS FC vs Kelantan Liga Super 24 Februari 2018

Perlawanan di antara pasukan PKNS lawan Kelantan berlangsung di Stadium Shah Alam bermula pada jam 9:00 malam, Jumaat. Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan kelima Liga Super Malaysia 2018 membabitkan pasukan PKNS FC lawan (lwn) Kelantan yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh. Siaran langsung keputusan PKNS FC vs Kelantan 9.3.2018 Liga Super.

Perlawanan 9.3.2018 (Jumaat) siaran langsung keputusan Liga Super Malaysia 9 Mac 2018

PKNS FC 0 – 0 Kelantan
9:00PMLive Score

Kedudukan Terkini Liga Super 2018

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!