INILAH CARA YANG MUDAH DAN MURAH MENGHILANGKAN BULU DIKETIAK

Sending
User Review
0 (0 votes)

JANGAN DICABUT ATAU DICUKUR? INILAH CARA YANG MUDAH DAN MURAH MENGHILANGKAN BULU DIKETIAK HANYA 2 MINIT ((SHAREKAN))

Tidak ada keraguan bahawa orang-orang benar-benar benci bulu ketiak dan bau yang dihasilkan di daerah ini. Hal-hal ini memalukan. Selain itu, tidak ada yang suka tercemar ketiak kuning yang terjadi pada cahaya dan kemeja putih.

INILAH CARA YANG MUDAH DAN MURAH MENGHILANGKAN BULU DIKETIAK

INILAH CARA YANG MUDAH DAN MURAH MENGHILANGKAN BULU DIKETIAK

Ada banyak orang yang mempunyai kesulitan menghilangkan bulu ketiak dan beberapa orang mengalami cepat pertumbuhan kembali yang membuat situasi lebih buruk.

Nasib baik, kami telah menemui kaedah yang sama sekali tradisional yang akan membantu anda menghilangkan bulu ketiak tanpa menghabiskan wang dan masa di salon kecantikan tempatan anda atau mengalami kesakitan (waxing).

Dengan bantuan rawatan alami ini anda akan meningkatkan penampilan kulit anda tanpa rasa sakit. Semua bahan yang digunakan di dalamnya yang dikemas dengan mineral, vitamin dan antioksidan.

INILAH CARA YANG MUDAH DAN MURAH MENGHILANGKAN BULU DIKETIAK

Yang benar adalah bahawa kebanyakan orang tidak membayar banyak perhatian untuk kesihatan kulit mereka yang salah kerana ini adalah organ terbesar yang kita miliki. Perlu diingat bahawa setiap bahan yang anda sapukan pada kulit anda diserap dan masuk langsung dalam aliran darah anda.

3 Cara Menghapuskan Bulu Ketiak Menggunakan Perubatan Tradisional

Rawatan tradisional berikut berdasarkan gula waxing digunakan oleh perempuan di Timur Tengah selama beratus-ratus tahun.

1. Lemon Dan Gula
Cukup membuat campuran yang terdiri daripada satu sudu makan gula dan dua sudu makan limau dalam rangka menciptakan ubat. Selepas itu, meletakkan ubat pada ketiak dan menerapkannya dalam arah yang sama dengan rambut anda tumbuh di sana. Setelah anda selesai, gunakan kain basah yang bersih untuk mencuci daerah. Melakukan prosedur ini dua kali seminggu. Kaedah ini akan membolehkan hair removal lambat dan secara beransur-ansur dari daerah ini. INILAH CARA YANG MUDAH DAN MURAH MENGHILANGKAN BULU DIKETIAK

2. Telur Dan Jagung Tepung
Gunakan satu sudu makan putih telur dan satu setengah sudu makan tepung jagung untuk membuat pes tebal. Masukkan pasta langsung pada ketiak dan biarkan seperti itu sehingga menjadi benar-benar kering. Selepas itu, gunakan air suam untuk mencuci pasta.

3. Susu Dan Kunyit
Mengambil sejumlah kecil kunyit dan campurkan dengan dua sudu makan susu mentah. Sapukan campuran ini pada ketiak. Tunggu sekurang-kurangnya 15 minit dan selepas itu, gunakan air suam untuk membilas campuran.

Via Tips Kesihatan Portal

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!