Inilah Senjata Hamas Yang Sangat Ditakuti Zionis Israel

Inilah Senjata Hamas Yang Sangat Ditakuti Zionis Israel

Israeli Defense Force, unit khas tentera zionis Israel sangat takut berperang berhadapan atau perang dalam jarak dekat melawan mujahidin Palestin.

Jika menyerbu sebuah lokasi, mereka melakukan hal itu secara berkumpulan, menembak membabi-buta padahal lokasi yang menjadi sasaran biasanya sudah dimasuki perisik-perisik mereka dan dinyatakan aman.

Takut mati dan cinta dunia, itulah prinsip hidup tentera zionis Israel. Dunia bagi mereka sangatlah indah dan melazatkan. Bertentangan dengan para mujahidi yang memandang dunia ini hanyalah bersifat sementara manakala kehidupan akhirat adalah yang kekal.

Di bawah ini adalah foto-foto unit khas penembak tersembunyi (sniper) Ḥarakat al-Muqāwamah al-ʾIslāmiyyah (Hamas) yang sangat ditakuti zionis Israel.

Para sniper mujahidin Palestin ini mampu merobohkan tentera zionis di mana pun berada, bahkan yang berada di atas kubah kereta kebal sekalipun.

Pelbagai aksi kehebatan mereka dapat disaksikan di saluran youtube dengan kata kunci “Sniper Hamas” dan sebagainya. (Eramuslim.com)

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih