Inilah Cara Bersihkan Paru-paru Anda Hanya Dalam 3 Hari

Sending
User Review
0 (0 votes)

Inilah Cara Bersihkan Paru-paru Anda Hanya Dalam 3 Hari. Masalah paru-paru cukup umum di masyarakat. Walaupun orang tersebut tidak merokok, mereka masih mungkin masih mengalami masalah dengan paru-paru mereka. Tapi, merokok tetaplah yang bertanggungjawab terhadap kesihatan paru-paru yang buruk.

Cara Bersihkan Paru-paru

Inilah Cara Bersihkan Paru-paru Anda Hanya Dalam 3 Hari

Sama ada anda seorang perokok atau tidak, kaedah ini akan memberikan perbezaan yang besar terhadapkesehatan paru-paru anda, kerana benar-benar akan membersihkan paru-paru dari racun.

Bagaimana Membersihkan Paru-paru anda hanya dalam 3 Hari?

Pertama langkah yang perlu anda ambil adalah berhenti mengambil produk susu dua hari sebelum anda memulakan rawatan. Pada malam sebelum hari pertama rawatan, minumlah secawan teh herba sebelum tidur. Ini akan membantu usus anda melepaskan racun, dan yang terpenting paru-paru tidak akan kelebihan beban racun selama proses detoksifikasi.

Cara-cara Bersihkan Paru-paru:

1. Perah dua buah lemon ke dalam 300ml air, dan diminum sebelum sarapan.
2. Minum segelas (300ml) jus limau atau nanas. Jus ini mengandungi bahan antioksida semula jadi, yang penting untuk kesihatan paru-paru.
3. Antara sarapan dan makan tengah hari, minum 300 ml jus lobak merah murni. Hal ini akan membantu untuk meningkatkan kealkalian darah.
4. Semasa makan tengah hari minum 400ml jus kaya kalium. Kalium merupakan elemen kunci untuk membersihkan paru-paru. Jus ini boleh dibuat dengan cara berikut, menggunakan juicer, campur lobak 350g, lada hijau 350g, selada air 200g dan 350g timun. Untuk 400ml jus.
5. Akhirnya, sebelum tidur minum 400 ml jus cranberry.

Selain mengambil jus, anda juga harus meneruskan sukan rutin yang biasa anda lakukan dan mendapatkan masa yang cukup untuk tidur. Mandi air panas selama sekurang-kurangnya 20 minit sehari juga dianjurkan kerana merangsang detoksifikasi.

Walaupun mungkin kelihatan sedikit berat, kaedah ini sangat berkesan dan akan memberikan hasil yang diinginkan hanya dalam tiga hari!

Inilah Cara Bersihkan Paru-paru Anda Hanya Dalam 3 Hari

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!