Gadis OKU ‘Digilir’ Warga Bangladesh

Sending
User Review
0 (0 votes)

Gadis OKU ‘Digilir’ Warga Bangladesh. Seorang wanita orang kelainan upaya (OKU) di Felda Selancar 4, di sini, menjadi mangsa nafsu rakus dua warga Bangladesh apabila dirogol secara bergilir-gilir.

Gadis OKU ‘Digilir’ Warga Bangladesh

Dalam kejadian pada 3 Mei lalu sekitar jam 6 petang, perbuatan terkutuk dua lelaki warga asing masing-masing berusia 40 dan 45 tahun itu dilakukan di sebuah nurseri bunga tempat mereka bekerja yang terletak berhampiran rumah keluarga mangsa.

Ketua Polis Daerah Rompin, Deputi Superitendan Azli Mohd Noor, berkata, keadaan mangsa yang tidak terurus ketika pulang ke rumah menyebabkan seorang adik mangsa curiga.

Menurutnya, selepas beberapa minit ditanya dan didesak adiknya mangsa mengaku mengikut dua lelaki Bangladesh selepas diberikan wang RM6.

“Mangsa merupakan OKU lembam berusia 27 tahun dan dia mengikut kedua lelaki warga asing itu ke nurseri bunga berhampiran dengan berjalan kaki selepas menerima wang berkenaan.

“Apabila sampai di nurseri bunga tempat kedua warga asing itu bekerja, mangsa dirogol secara bergilir-gilir,” katanya ketika ditemui Sinar Harian, hari ini.

Azli berkata, hasil pengakuan mangsa, keluarganya telah membuat laporan polis pada sebelah malam hari yang sama.

“Selepas menerima laporan, polis segera bertindak dan kedua suspek ditahan pada malam itu juga dan kini direman selama tujuh hari,” katanya.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

Search Terms:

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!