Ez Qurban Program Aqiqah & Qurban 1439H/2017

Ez Qurban Program Aqiqah & Qurban 1439H/2017. Kepada semua pelanggan EZQurban yang dihormati sekalian, sekiranya anda bermasalah untuk mengisi borang secara online, anda juga boleh menggunakan kaedah alternatif seperti berikut.

ez qurban

Laksanakan ibadah Aqiqah & Qurbanbersama EZQurban lebih murah, mudah dan profesional. Perlaksanaannya akan dilakukan di negara-negara yang umat Islam amat memerlukan makanan seperti di Kemboja, Indonesia, Thailand, Vietnam, Bangladesh(Rohignya), India dan Filipina.

Jika ingin melihat sendiri sembelihan ibadah Aqiqah & Qurbanboleh ikuti kembara bersama kami semasa bulan Ramadhan dan Hari raya Aidiladha. InsyaAllah kita akan mengembara ke negara tersebut untuk menyampaikan sumbangan Aqiqah & Qurbantersebut.

Mengapa Laksanakan Ez Qurban/Aqiqah ?

Membantu komuniti Muslim Yang Amat memerlukan

Pihak EzQurban sentiasa memberi keutamaan dalam membantu komuniti Muslim di kawasan pedalaman dan kampung, di mana disebabkan keadaan mereka yang uzur dan kurang berkemampuan, tidak berlaku pembaziran makanan di sana. Masyarakat di sana menggunakan setiap bahagian lembu dan kambing yang di qurbankan dengan sepenuhnya.

Sijil Pengesahan

EzQurban Sdn Bhd menyediakan sijil pengesahan penyertaan untuk setiap peserta yang melaksanakan ibadah Qurban & Aqiqah bersama Kami.

Pengalaman Luas

Kakitangan Ez Qurban berpengalaman selama lebih dari 7 tahun melaksanakan qurban dan aqiqah di negara-negara ini.

Mudah Dan Cepat

Semua urusan tempahan dan bayaran boleh dilakukan di laman ini dan pejabat kami.

Maklumat lanjut:

1) WhatsApp ke +6013-318 6984
2) emelkan ke ezqurban.adm@gmail.com ATAU admin@ezqurban.org
3) Laman Facebook EZ Qurban Sdn Bhd

Penyertaan Qurban 2017

Pendaftaran Program Qurban bagi tahun 2016 bersama EZQurban Sdn Bhd

(1) Tuan/Puan dinasihatkan untuk membuat bayaran terlebih dahulu kerana bukti bayaran perlu disertakan bersama.
(2) Untuk rujukan lanjut, sila lihat ‘Cara Pembayaran & Pengesahan’ Click.
# Pihak Kami akan menghantar emel & sms sebagai pengesahan secara terus. Sila pastikan emel & no. telefon adalah tepat,Pihak kami tidak lagi menghubungi peserta untuk tujuaan pengesahan

# Paparan terbaik menggunakan pelayar Mozilla Firefox 4.0 Atau Google Chrome dan internet explorer 8.0 dengan resolusi skrin 1024×768

# Harap Maaf, Borang ini Tidak dapat berfungsi dengan baik di peranti mudah alih seperti iOS(apple) dan Android(samsung)

# Adalah di nasihat kan sekiranya tuan/puan menggunakan bank selain MAYBANK / BANKISLAM di galakan Mengguna IBFT(INSTANT TRANSFER) untuk bayaran ini adalah untuk mengelakan keterlambatan pemprosesan ibadah Aqiqah anda terima kasih Ez Qurban

Sumber: www.ezqurban.org

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih