Diet Lemonade Pantas: Kurangkan Berat Badan 1 Kilo Sehari

Sending
User Review
0 (0 votes)

Diet Lemonade Pantas: Kurangkan Berat Badan 1 Kilo Sehari. Lemon adalah salah satu senjata sifat terbaik dalam perang pembakaran lemak. Diet yang terdiri daripada lemon akan membantu anda menurunkan berat badan setiap hari dan anda akan dapat untuk mencapai bentuk badan yang anda sentiasa mahu. Menggunakan resipi yang dinyatakan di bawah dalam kombinasi dengan diet yang sihat boleh membantu anda menurunkan berat badan dengan cepat, hampir 1 kg setiap hari.

kurangkan berat badan

Diet Lemonade Pantas: Kurangkan Berat Badan 1 Kilo Sehari

Minuman ini juga akan membersihkan badan anda daripada toksin yang anda mengumpul setiap hari. Bukan itu sahaja, ia akan meningkatkan dan mengukuhkan sistem imun anda. Badan kita kehilangan Vitamin C setiap hari, dan ini adalah salah satu cara yang paling sihat untuk menambahkan semula ia.

Peminat Beyonce akan berminat dalam diet di bawah kerana dia menggunakan resipi yang sama ini kehilangan 38 kg selepas dia melahirkan anak.

Bahan-bahan:
• 8 cawan air
• jus lemon dihimpit (6 lemon)
• ½ cawan madu
• ketul ais
• 10 daun pudina

Diet Lemonade Pantas: Kurangkan Berat Badan 1 Kilo Sehari

Apabila anda membuat minuman menggunakan lemon atau madu, tidak pernah biarkan air sehingga mendidih. Anda perlukan untuk menjadi suam. Jadi, apabila anda telah membawa air pada suhu yang sesuai, hanya menambah semua bahan-bahan di dalamnya dan meninggalkan campuran dalam peti sejuk selama beberapa jam. Selepas itu hanya ketegangan itu dan menggabungkan ia dengan makanan anda.

Masa yang terbaik hari untuk mengambil campuran ini hanya sebelum sarapan pagi. Selepas itu sarapan pagi anda harus terdiri ketat buah-buahan. Selepas beberapa jam minum lagi segelas campuran dan menggabungkan ia dengan snek badam kopi hijau mencecah.

Untuk makan tengahari anda akan memerlukan salad salad dengan minyak zaitun dan cuka epal cider, yang akan membantu anda membakar lemak dengan cepat, dan satu telur rebus. Selepas makan tengah hari minum lagi segelas campuran dan menggabungkan ia dengan buah-buahan yang anda mahukan.

Untuk makan malam, anda boleh mempunyai ayam atau ikan panggang dengan salad. Minum segelas lagi dua jam sebelum tidur. Diet Lemonade Pantas: Kurangkan Berat Badan 1 Kilo Sehari

Dengan berpegang kepada diet ini anda bukan sahaja akan kehilangan berat badan, tetapi membersihkan badan anda daripada toksin juga. Untuk hasil yang maksimum yang anda perlu minum jumlah keseluruhan campuran di siang hari. Adakah ini selama lima hari berturut-turut dan pastikan untuk menggabungkan ia dengan makanan yang sihat yang lain. – DNN

Diet Lemonade Pantas: Kurangkan Berat Badan 1 Kilo Sehari

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!