BUAT PEROKOK, BACA INI !! INI CARA PALING EFEKTIF DAN MUDAH MEMBERSIHKAN NIKOTIN DALAM BADAN.. SEBARKAN !!

BUAT PEROKOK, BACA INI !! INI CARA PALING EFEKTIF DAN MUDAH MEMBERSIHKAN NIKOTIN DALAM BADAN.. SEBARKAN !!

Apakah anda sudah berjaya berhenti merokok atau anda merancang untuk lakukan perkara semacam ini, detoksifikasi iaitu idea bagus

Ini adalah rumah ubat yang sangat berkesan untuk menghilangkan nikotin dari tubuh, terlebih untuk mereka yang mahu berhenti merokok.

Brokoli

Tahap nikotin pada badan boleh dikurangkan bila anda makan brokoli. Sayuran hijau itu kaya vitamin B5 dan C yang dengan cara berkesan akan menukar vitamin yang hilang dalam merokok.

Jus lobak

Saat masuk ke badan, nikotin memasuki aliran darah serta konsisten pada badan sepanjang tiga hari. Jus lobak merah boleh kurangkan kesan negatif daripada merokok pada badan. Minuman ini kaya vitamin A, C, K, serta B yang berkesan dalam pengusiran toksin dari tubuh.

Air

Air boleh buang nyaris semua zat berisiko dari badan, termasuk juga nikotin. Bila anda memasukkan 8 gelas air setiap hari, anda boleh secara penting kurangkan kesan negatif daripada merokok. Anda boleh memberi tambahan sebahagian irislah limau atau oren ke air biasa dalam rangka meningkatkan rasa.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih