12 Tentera Elit British Sedang Bersembunyi Dalam Foto Ini, Bolehkah Anda Jumpa?

12 Tentera Elit British Sedang Bersembunyi

12 Tentera Elit British Sedang Bersembunyi Dalam Foto Ini, Bolehkah Anda Jumpa? – Anda mesti pernah melihat foto ilusi optik sebelum ini, tetapi pernahkah anda melihat foto ilusi optik yang tidak disuntingkan? Perhatikan dan cari 12 anggota tentera Britain yang melakukan penyamaran sempurna di dalam foto di atas.

Foto itu dimuat naik oleh British Army di Facebook di mana 12 orang tentera tersebut sedang bersembunyi di dalam hutan di sebuah hutan di Brunei.

12 Tentera Elit British Sedang Bersembunyi Dalam Foto Ini, Bolehkah Anda Jumpa?

Bersembunyi di sebalik dedaun adalah anggota Household Cavalry, salah satu unit paling elit Tentera Darat British, yang ditempatkan di Brunei ketika menjalani latihan peninjauan sasaran dekat, memetik laporan Business Insider UK.

“Inilah rejimen Household Cavalry yang terbaik,” tulis British Army bersama imej yang dimuat naik.

“Perisikan yang dikumpulkan oleh kompleks dan seni mematikan ini akan menentukan kejayaan Tentera Darat British dalam peperangan.

“Cavalry mengasah kemahiran penting di hutan Brunei yang pada akhirnya boleh menyelamatkan nyawa dalam operasi pada masa hadapan.”

Cavalry Household bermula pada tahun 1660 dan merupakan rejimen tertua dalam angkatan bersenjata Britain – ia juga wajah awam angkatan bersenjata Britain dan terlibat dalam perarakan dalam upacara termasuk Perubahan Pengawal dan Peringatan Ahad.

Putera Harry, Putera William, dan penyanyi James Blunt semuanya telah menjadi anggota rejimen pada masa lalu.

Jika anda berusaha keras untuk mencari kesemua 12 tentera dalam foto ini, anda boleh melihat di mana mereka bersembunyi, lihat foto di bawah:

entera Elit British Sedang Bersembunyi

(Foto: Facebook/British Army in London)

Share jika bermanfaat ☺

sumber: laicikang

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih