Seorang Pengikut Di Instagram Komen Vivy Yusof Nampak Tua & Beri Cadangan Suami Tambah Isteri.. Ini Jawapan WIN Fadza

Seorang Pengikut Di Instagram Komen Vivy Yusof Nampak Tua & Beri Cadangan Suami Tambah Isteri.. Ini Jawapan WIN Fadza

Seorang Pengikut Di Instagram Komen Vivy Yusof Nampak Tua & Beri Cadangan Suami Tambah Isteri.. Ini Jawapan WIN Fadza – Kepada sesiapa yang follow Vivy dan suaminya di Instagram pasti anda tahu bahawa mereka ni merupakan pasangan yang sporting dan selalu mengusik antara satu sama lain. Baru-baru ni Vivy dan Fadza telah menunaikan ibadah di Makkah dan Madinah. Vivy juga ada memuat naik foto di Instagram bersama suaminya.

Tetapi ada salah seorang dari pengikut Vivy di Instagram komen dan mengatakan bahawa Vivy nampak tua dan beri cadangan supaya Fadza cari isteri lain. Errk.. Biar betul brader ni? Kalau ada orang panggil isteri anda macam tu, apa anda akan rasa? Jom tengok apa komen balas dari Fadza. Haa.. Amik kau.

 Seorang Pengikut Di Instagram Komen Vivy Yusof Nampak Tua & Beri Cadangan Suami Tambah Isteri.. Ini Jawapan WIN Fadza

‘Buat apa nak cari yang lain sedangkan saya dah jumpa wanita terbaik’

Ok I guess I’m making kari tulang tomorrow ?I missed the guy’s comment (he deleted it) so thanks for this screenshot, @wnsyuhada_. #alsobuyingmoreLaMertomorrow ?

Lelaki itu telah komen di salah satu foto Vivy di Instagram. Ramai juga followers yang pelik part mana yang nampak tua. Walaubagaimana pun, lelaki tersebut telah pun memadam komennya di ruangan komen di Instagram Vivy.

Sumber: Instagram Vivy Yusof via ohbulan

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

No Responses

  1. admin