Resipi Trending Terbaru Nasi Goreng Plaster Jariku Berdarah..

Resipi Trending Terbaru Nasi Goreng Plaster Jariku Berdarah.. | Eiiii.. Menggelikan laaa!! Kalau setakat binatang Gomez boleh terima lagi tapi ini sekali hand plaster ada dalam nasi goreng. Yukkkkssss!! Tak boleh bayang Gomez makan makanan yang bergaul dengan benda tu.

Kali ni Mamak Pelita Sri Hartamas pulak buat pasal.. Terkejut Gomez tengok gambar yang dikongsikan ini. Ada handyplast kat dalam nasi goreng yang di order customer ni. Kalau korang masih tak tahu handyplast tu apa, ala plaster luka yang orang buat tampal tempat bernanah tu.

Eiiii.. Korang bleh bayang tak ntah apa yang dah terlekat kat situ, dengan nanah-nanah luka bagai. Bwekkkkkk serius nak termuntah. Bila pi complain dekat pihak Pelita takde respon pun yang dorang bagi.. Senyap je.  #Resipi Trending Terbaru Nasi Goreng Plaster Jariku Berdarah

Kebersihan tak jaga langsung.. Tengah-tengah sedap memasak dah hantar pun kat customer baru perasan yang plaster kat jari hilang. Hadoiii diam buat kelam pulak. Sapa yang suka makan kat situ hati-hati lah yer sebelum makan proses dulu takut ada benda asing. Selamat mencuba… hehe

 http://resipimasakankini.blogspot.com/2015/06/resipi-trending-terbaru-nasi-goreng.html
 http://resipimasakankini.blogspot.com/2015/06/resipi-trending-terbaru-nasi-goreng.html

 #Resipi Trending Terbaru Nasi Goreng Plaster Jariku Berdarah

Sumber

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...

Dapatkan kisah terbaik terus ke dalam inbox email anda!