Punca Sebenar Bakal Pengantin Ini Maut Digilis Kereta Api

Punca Sebenar Bakal Pengantin Ini Maut Digilis Kereta Api – Sungguh malang nasib seorang wanita Evayanti yang dikatakan bakal melangsungkan pernikahan 7 oktober bulan hadapan maut mengenaskan di gilis kereta api di jalan Ayahanda Medan semalam kira-kira jam 15:30 petang.

Punca Sebenar Bakal Pengantin Ini Maut Digilis Kereta Api

 

Lebih memilukan di tempat kejadian, undangan pernikahannya bersama seorang lelaki yang bekerja di stesen kereta api tersebut berterabur di sekitar kejadian.

Punca Sebenar Bakal Pengantin Ini Maut Digilis Kereta Api

Dari info yang di kutip,kemalangan berpunca dari pada pemandu Gojek Online dan mangsa leka bermain Hp ketika melintas rel kereta api.

Hal itu di ungkap oleh saksi kejadian yang sempat berteriak “awas ada kereta api” namun tidak di hiraukan oleh kedua mangsa.

Katanya kedua mangsa di seret hingga sejauh 20 meter lebih,penumpang wanita maut ditempat kejadian dengan cedera di seluruh badan termasuk putus kaki,sementara pemandu Gojek online yang dikenali sebagai Ahmad Sutopo mengalami luka serius dan di kejarkan kehosipital.

Orang awam yang melihat nahas ngeri itu itu bergegas melaporkan kejadian,seorang lelaki paruh baya tiba di lokasi kejadian yang mengaku bakal bapa martua mangsa. Katanya mangsa dalam perjalanan menyebar undangan pernikahan kepada rakan-rakan dekatnya.

Sementara pihak polis berkata,Mayat mangsa dibawa kehospital untuk siasatan lanjut sebelum di serahkan kepada ahli keluarga untuk di makamkan katanya. – eberita

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih