“Setiap Kali Perhimpunan Agung UMNO (PAU) Pasti Isteri Orang ‘Main’ Dengan Jantan Lain Dalam Hotel” – Bekas Puteri UMNO

Perhimpunan Agung UMNO (PAU)

“Setiap Kali Perhimpunan Agung UMNO (PAU) Pasti Isteri Orang ‘Main’ Dengan Jantan Lain Dalam Hotel” – Bekas Puteri UMNO | Portal rasmi PAS, Harakahdaily melaporkan gesaan seorang bekas anggota Umno yang menuntut pelaksanaan operasi pencegahan maksiat secara besar-besaran bersempena Perhimpunan Agung Umno (PAU) yang bakal bermula pada 5 Disember 2017 ini di PWTC, Kuala Lumpur.

Harakahdaily memetik bekas Ahli Jawatankuasa Kerja Puteri Umno Bahagian Klang, Wan Asshima Kamaruddin yang berkata, setiap kali Perhimpunan Agung Umno banyak berlaku pasangan yang berkhalwat berdasarkan pengetahuan beliau selama 17 tahun pernah bersama parti itu.

“Setiap Kali Perhimpunan Agung UMNO (PAU) Pasti Isteri Orang ‘Main’ Dengan Jantan Lain Dalam Hotel” – Bekas Puteri UMNO

“Beliau membuat pendedahan itu kerana tidak mahu lagi bersekongkol dan bersubahat dengan perbuatan maksiat setiap kali berlangsung PAU,” lapor Harakahdaily.

‘Pasangan isteri dan suami orang’

Dalam laporan itu, Wan Asshima mencabar pihak Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) membuat operasi besar-besaran bagi menangkap pasangan khalwat.

“Berapa ramai pasangan yang berkhalwat, berapa ramai pasangan bukan Islam bersama dengan orang Islam.

“Dekat situ kita tengok, berapa ramai pasangan isteri orang, suami orang bersama dalam satu bilik,” Asshima dipetik berkata oleh Harakahdaily.

“Tetapi saya nampak kemungkaran (itu) semasa saya 17 tahun lagi.

“Sebab itu, saya minta JAWI semasa Perhimpunan Agung Umno (PAU) ini buat operasi besar-besaran di hotel-hotel Kuala Lumpur,” tegasnya lapor Harakahdaily.

Dakwaan tawaran projek RM1.5bilion

Akhbar Sinar Harian pada 3 November 2017 pernah melaporkan berkenaan Wan Asshima masuk parti PAS.

Meskipun menerima tawaran projek Tanjung Agas bernilai RM1.5 bilion namun beliau tetap meninggalkan Umno, dakwa beliau dalam laporan itu.

“Saya jenis manusia yang kalau benda itu membabitkan rasuah, integriti dan sebagainya saya tak nak akan ‘involved’ dengan satu benda itu.

“Jadi saya tinggalkan projek tersebut, saya tinggalkan jawatan tersebut,” katanya lapor Sinar Harian.

Beliau berkata memilih Pas kerana sudah tertarik dengan parti itu sejak isu RUU355 diketengahkan lebih dua tahun lalu, lapor akhbar itu lagi.- malaysiakini.com/helangmerah.com

Netizen juga mengakui perkara ini adalah benar

This is true, i thought just a fitnah..my good looking friend buka booth kat sana during perhimpunan pemakan2 dedak dan penjilat jibby ni.. you know what, dia dapat offer dari wanita2 UMNO yg dtg ke booth dia bkn nak beli kain dia jual but nak kenal dia, mcm2 umpan, peluang kerja, peluang bisnes.. byk bagi bisness card kat dia..dia tunjuk kat saya beratus.. yg tak malu ajak jumpa kat bilik untuk bincang bisness..malah ada yg terus terang sanggup offer sex..

Baik pompuan cantik atau lelaki ensem byk yg digoda oleh pemakan dedak dan penjilat tegar ni..

Saya berani cakap kerana saya tak percaya pada mulanya, maka saya ikut kawan saya.. then bila saya sendiri kena goda dan umpan, masa terkejut besar

Jgn lupa ya kes pembunuhan wakil rakyat wanita berumur kat wenworth hotel oleh partner dia sendiri

A few of my friends’ friends cakap kawan mereka yg jenis gigolo masa ni akan berada di area PWTC dan byk dah dpt tempahan seawal 3-5 bulan yg lalu..

Ini bkn fitnah, sebab saya saksi dan alami sendiri dan byk foto2 dan video2 disertakan dulu.. skrg tak adalah tgk semua tu.. masa zaman jahiliah dulu.. semua foto dan video dah dideletekan.. but new generation mesti byk koleksi depa

Tak paksa percaya, hanya org tahu dan pernah alami aja tahu.. kata Mohd Saroji Bin Abdul Satar

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih