Netizen Kecam Sebar Info Suspek Buli UPNM, Gadis Ini Kongsi Kisah Ibu & Adiknya Dibunuh 8 Tahun Lalu

Netizen Kecam Sebar Info Suspek Buli UPNM, Gadis Ini Kongsi Kisah Ibu & Adiknya Dibunuh 8 Tahun LaluNetizen Kecam Sebar Info Suspek Buli UPNM, Gadis Ini Kongsi Kisah Ibu & Adiknya Dibunuh 8 Tahun Lalu – Malaysia kini kecoh dengan kes buli hingga mati arwah Zulfarhan Osman Zulkarnain dan Nhaveen. Pelbagai info terbaru mengenai suspek didedahkan. Dan tak kurang juga netizen yang stalk laman sosial suspek.

Terbaru, seorang gadis berasa amat terkesan dengan kes pembunuhan tersebut. Ini kerana ahli keluarganya pernah dibunuh 8 tahun lalu. Namun, suspek yang membunuh ibu, adik serta pembantu rumahnya bebas berkeliaran tanpa hukuman setimpal.

Netizen Kecam Sebar Info Suspek Buli UPNM, Gadis Ini Kongsi Kisah Ibu & Adiknya Dibunuh 8 Tahun Lalu

Terkesan dengan kes Nhaveen & Zulfarhan.

Pembunuh dibiar bebas, keluarga mangsa menderita.

Gadis yang dikenali sebagai Safura berpendapat jika suspek kes bunuh keluarganya didedahkan kepada umum, mungkin dia tidak akan terlalu gembira untuk bebas.

Orang terus lupa kes keluarga saya.

Ada benarnya pendedahan siapa suspek kerana orang awam akan lebih ingat. Tapi admin yakin jika di dunia pesalah tak dapat hukuman, di padang Mahsyar nanti Allah akan berikan hukuman yang setimpal untuk suspek.

Kredit : Safura via ohbulan

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

No Responses

  1. admin