Akibat Kerap Termimpikan Dan Menyebut Nama Yuhanis, Isteri Minta Diceraikan Di Pejabat Agama ?!!

Akibat Kerap Termimpikan Dan Menyebut Nama Yuhanis, Isteri Minta Diceraikan Di Pejabat Agama ?!!Gara-Gara Suami Kerap Termimpikan Dan Menyebut Nama Yuhanis, Isteri Minta Diceraikan Di Pejabat Agama ?!! | Perceraian boleh terjadi dengan apa saja alasan, bukan hanya dari pertengkaran. Terdapat seorang wanita bergegas ke pejabat agama dan meminta kepada hakim untuk bercerai dari suaminya di sebabkan suami beliau selalu menyebut nama Yuhanis ketika tidur.

Si isteri tidak tertahan dan mengalami gangguan emosi kerana hampir setiap malam suami beliau kerap menyebut nama itu. Hebat jugak penangan Yuhanis ini yerk…..

Wanita yang identitinya di rahsiakan mengatakan kepada hakim di pejabat agama bahawa sebelum ini suami beliau tidak mengalamai masalah ini, tetapi sejak menonton telenovela Hati Perempuan suami beliau mula berubah. Si isteri risau walaupun nama yang  di sebutkan hanya khayalan drama dan jikalau ia di babitkan dengan orang betul, ini menampakkan suami beliau tidak jujur. Kesabaran ada tahapnya……

Komen si isteri
Sungguh berat untuk terus bersamanya…
Sempit dadaku. Sesak hatiku.
Aku tak sanggup lagi menahan semua ini…
Kes ini menunggu tarikh yang belum di tetapkan…

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih