SAYU !! Ajal warga emas lepas 4 jam bertarung nyawa.. Anak dan isteri pergi dulu (8 Gambar)

SAYU !! Ajal warga emas lepas 4 jam bertarung nyawa.. Anak dan isteri pergi dulu (8 Gambar) – Kuantan : Warga emas Awang Ariffin, 76, disahkan meninggal dunia di unit kecemasan Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) selepas 4 jam bertarung nyawa dia mengalami kecederaan parah di kepala.

Awang adalah suami kepada Kelsom Hamat, 66, yang maut di lokasi kejadian bersama anak tiri mereka memandu Proton Iswara iaitu Tuan Mohd Zulhaizee Tuan Temeran, 38.

Ajal warga emas lepas 4 jam bertarung nyawa.. Anak dan isteri pergi dulu (8 Gambar)

Punca kemalangan berlaku apabila lori tanah 12 tan dari Sungai Soi ke Kuantan terbabas ke laluan bertentangan lalu melanggar kereta Proton Iswara yang dinaiki mangsa.

Kemalangan tersebut menyebabkan Tuan Mohd Zulhaizee tersepit ditempat duduk kereta,Bomba mengambil masa selama kira-kira 15 minit untuk mengeluarkan mangsa yang tersepit di bahagian pemandu manakala mayat ibunya yang berada di bahagian penumpang belakang telah dikeluarkan oleh orang awam.

“Dua lagi mangsa iaitu bapa (Tuan Temeran)  dan seorang lagi anaknya yang parah dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) untuk rawatan, namun lepas 4 jam bertarung nyawa bapa nya hembus nafas terakhir.

Pemandu lori yang memandu secara cuai mungin menggunakan telefon telah menghilangkan diri selepas kemalangan, pihak berkuasa giat mengesan suspek. Al Fatihah – beritasayu.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih