20 Jenis Perempuan Yang Lelaki Benci Dalam Bahasa Kelantan..

20 Jenis Perempuan Yang Lelaki Benci Dalam Bahasa Kelantan..
jenis perempuan yang lelaki benci
 
1- Rambot warno po taik aye monir..dopom warna po air karat..kokor tapom-tapom bajek napok po avril..
2- Awok dok main pulas-pulas rambot tepat pablik po kero duku dok jeler lidoh..Awok nak jadi pornstar ko..?
3- Ambik gambar kot atah, buat muko po itik & awok upload kat facebook..lugar sayo ngelih..kalu sor album namo awok, dale tu sumor muko po itik awok buat. Muko penuh depey kamero.. penuh frame.. wak lapa ni awok ni…
4- Awok sero comel la tu awok taip msg ” euuww.. gih derat awop..puah etek nih..rumoh takdop ore..gewe gi main futsal pulok dos.. bosey bosey! T__T po taikk awok nin…
5- Awok agah bilo makan di KfC nge saem-saem awok..dam lagi awok amek gambar..snap situ snap sini.. wak po takdop ore jah.. awok tahu dop kalu mat salleh dio kato” annoying shit” awok ni… bolok ni..

20 Jenis Perempuan Yang Lelaki Benci Dalam Bahasa Kelantan..

6- Awok pakai baju napok luroh kofek pahtu awok gi jalan KBmall..awok suko baru boyo darat dok kutik pitah awok.. pahtu balik update status di fb ” ‘nyampah nyow adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’ Perosak bahasa sial…
7- Sakit mato awok tahu dop tengok awok dok peluk nge jatey ko atah shoppping complex… dos gatal juboo mena gak ejah gi hotel buko bilik 3o yar laa… wak munoh pemandangan ore nok shopping jas awok ni…
8- Awok pakai tudung pigak awok paka suar jeans hok bekah punggong sapa dok sekilo tu napok dos yuk yak punggong awok dok golek…tamboh-tamboh time awok duduk.. separr napok lurooh juboo…
9-Po taik awok ni..bilo awok tulis status kat facebook..kononnyo awok ni macam best kejap Single, metar in relation, kejap open..baik awok bubuh ‘I am Lesbian’ lalu.. baru jolo…

20 Jenis Perempuan Yang Lelaki Benci Dalam Bahasa Kelantan..

10- Nyampah awok tahu dop awok tok reti bawok barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik jah..tu pun nak suruh cik abe awok gok bowok..biar gewe awok nyupoh abis segalo nate lam bukit tubik pom lam ati dioo…
11- Sikit-sikit awok ngadu ko saem-saem awok kato awok ado stalker kat kelas, kat office..kononyo awok tak tahu nak buat gapo..comam ko perangai gitu..??
12- Awok buleh wak lolok stail kecek bisik nge ore sebeloh awok padahal saem-saem awok pat limo ore ado dok semejo sekali…
13- Bilo awok dok lepok sekali ramai-ramai nge saem-saem awok hok bijork makarr.. sex dressing po artis gitu, awok wak lolok dop kenal saem awok hok pakai tudung serabai plus muka berminyak ‘she’s not my friends..please lah
14- Awok tenung-tenung mamat hok napok kool supayo mamat kool tu perasan kewujudan awok sambil buat muka tahi
15- Awok ordar makanan itu ini sebab gambar dekat menu comel..tapi bila makan 3 4 sudu awok oyak dop sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulok..sero nak wi jah tapok kasut tah muko awok…

20 Jenis Perempuan Yang Lelaki Benci Dalam Bahasa Kelantan..

16- Pakai baju sikit lagi nok napok puting kofek..lengan himpit kofek bia napok terkepit..konon nak bagi napok lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu… buat pulok muko gilo sex sambil lidoh terkeluar.. what the hell..sajo awok jas nak wi koho ramai ore jatey masuk nerako jahanam…
17- Awok tok pandai buat tu, buat ni..dopsir pegey tu, pegey ni..alasan awok buwi kotor, jijik..habis tu sapo hok nok buat belako tu?
18- Awok cerewet..keno buat semo bendo supo hok nok..kalu tok sama supo hok awok nok , awok angin, awok merajuk, awok maroh koksir kodam..cubo kalu awok buat kerjo yang ore hok cerewet supo awok..muncung manjer po mulut serati awok tarik bibir..
19- Awok ngaju nge mek awok, awok ngaju nge abah awok, ghewe awok pun wak taiikk nge awok..awok pon ngamok, marah, benci & merajuk..last-last mung decide nok bunuh diri..terjun dr bumbung kbmaLL..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi la po taiikkk hidup awok

20- Mekap tebal ala-ala ibu aye..atas mato tuh supo dos nge pelangi..tambah plok bulu mato palsu..klip pah klip pah mata tu supo doh nge berus cat..kelopok mato tak larat doh nok ankat..po taik dos dos.. samo level nge bapok belakang lorong haji taib..

*gambarsekadarhiasan
sumber: informasi.my
Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih